Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Is er een speciale aangelegenheid in aantocht?

Ga dan voor een idem dito locatie om deze te vieren! Uw feestzaal in Hasselt biedt u een sfeervolle plek met een geweldige bediening n heerlijke lekkernijen: ideaal om iemand in de bloemetjes te zetten met een dagje om nooit meer te vergeten!
Een unieke locatie om feest te vieren

Onze feestzaal in Hasselt biedt plaats voor 15 tot maar liefst 150 aanwezigen en bovendien stellen we samen met u het gewenste menu op. Zo bent u zeker van een kaart die iedereen kan bekoren, zowel jong als oud.

Feestzaal

Een unieke locatie om feest te vieren, een vriendelijke bediening en overheerlijke gerechten: de perfecte combinatie voor de viering van uw feest! Onze feestzaal in Hasselt ontvangt u dan ook met open armen voor eender welke gelegenheid: plezier en vertier gegarandeerd in een authentiek kader voor iedereen.

Restaurant

Het Borrelhuis heeft naast een mooie locatie voor uw aangelegenheden, ook een heerlijk restaurant voor jong en oud. Ons restaurant in Hasselt heeft wat in petto voor iedere maag en kan u zeker en vast bekoren na een middagje stappen met uw gezin en vrienden of na een romantisch tripje met zn tweetjes!

Seminaries

Bent u als bedrijf of zoek naar een geschikte plek om te vertoeven tijdens uw vergaderingen? Dan vormt Het Borrelhuis vast en zeker een fantastische oplossing: vijf vergaderzalen staan ter uwer beschikking, waar u niet alleen wordt vergezeld van de nodige portie rust en privacy, maar ook van een lekkere hap.
Specialiteiten

Een feestzaal in Hasselt? Het Borrelhuis verzorgt al uw gelegenheden!

Feestvieren betekent altijd plezier en vertier voor het hele gezelschap. Tenminste... als het feest doorgaat op een goede locatie! Onze feestzaal in Hasselt is daarom precies waarnaar u op zoek bent. Het Borrelhuis is een droomlocatie voor iedere gelegenheid, gaande van een huwelijk tot een verjaardag, van een jubileum tot een pensioen. We beschikken over een totaalpakket, waarmee u en uw gasten zeker kunnen zijn van pure verwennerij.

Onze feestzaal in Hasselt biedt plaats voor 15 tot maar liefst 150 aanwezigen en bovendien stellen we samen met u het gewenste menu op. Zo bent u zeker van een kaart die iedereen kan bekoren, zowel jong als oud. We zorgen met plezier voor u en uw genodigden, zodat u nadien naar huis gaat met een op en top goed gevoel. Ook speciale formules zijn mogelijk! Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een barbecue of een specifiek thema? We stellen graag onze mogelijkheden aan u voor.

Wenst u dus iemand eens goed in de schijnwerpers te zetten? Dan vormt onze feestzaal in Hasselt the place to be voor uw feest. Feesten met uw familie of vrienden? We maken er maar al te graag deel van uit! Met onze vakkundige medewerkers aan uw zijde zit u goed voor een feest om nooit meer te vergeten en waar u gegarandeerd nog mooie herinneringen aan zult overhouden.

Vier feest in een authentiek kader in uw feestzaal in Hasselt!

Groot gelijk heeft u als niet zomaar eender welke feestzaal voldoet voor uw feest. Uzelf, uw familielid, uw collega, uw vriend en eender wie verdient alleen maar het allerbeste. Een feest in al haar pracht en praal is dan ook precies wat u zoekt! Onze feestzaal in Hasselt voldoet ongetwijfeld aan al uw wensen en behoeften om er een onvergetelijk feest van te maken.

Bovendien staat onze feestzaal in Hasselt garant voor een geweldige bediening, heerlijke maaltijden en bovenal: een gezellig kader. Onze locatie kan het feestvarken vast en zeker bekoren, zodat het hele gezelschap optimaal kan genieten en smullen van onze culinaire lekkernijen. Ook kunt u profiteren van voldoende parkeergelegenheid, aangezien u op amper vijftig meter afstand van onze feestzaal de grootste parking van Hasselt treft, namelijk op het Kolonel Dusartplein.

Had u graag meer informatie verkregen omtrent de mogelijkheden voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog op het nummer +32 11243228 of via het e-mailadres info@borrelhuis.be. Onze medewerkers trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen!
© 2014-2017 Borrelhuis NV
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Borrelhuis NV
Witte Nonnenstraat 28
3500 Hasselt
Tel.: +32 11243228
Fax: +32 11226222
Contacteer ons